Medlemsmøte

På medlemsmøtet i går var vi 20 medlemmer som møtte, samt 3 medlemmer fra Tromsø Fotoklubb, ettersom temaet for møtet var et forslag om å vise bilder av medlemmenes veterankjøretøyer på kinoskjermene til Aurora Kino i Tromsø i tiden før utstillingen i Storgata lørdag 7. juli i år.

Møtet startet med at Rolf og Bjørn-Roald gav et kort referat fra det nord-norske LMK-møtet i Bjerkviklørdag 27. januar, hvor samtlige LMK-tilsluttede klubber i Nord-Norge var invitert. Totalt var vi 31 personer på møtet, og disse representerte 16 forskjellige klubber i Nord-Norge (inkludert tre personer fra LMK).

Det ble så en god diskusjon mellom de fremmøtte på møtet om hvordan opplegget tenkes å bli når det gjelder bildevisningen på kinoen, og mange spørsmål ble besvart.

Tanken er at bildevisningen skal foregå fra ca. 20. juni og frem til utstillingen 7. juli.

Alle klubbens medlemmer er velkommen til å delta, både med sine veteranbiler og veteranmotorsykler, og dette gjelder uansett om kjøretøyet er i «utstilling-modus» eller en vanlig bruks-veteran.

Også veterankjøretøyer med personer i tidsriktig antrekk vil bli fotografert.

 Vi tar sikte på å gjennomføre fotoseansene i løpet av mai måned, når vær og føre tillater det, og vi vil komme tilbake med mer info om dette.

Fotoklubben vil plukke ut steder hvor de ønsker å gjennomføre fotograferingene, og det vil bli tatt flere bilder av hvert kjøretøy. Forhåpentligvis vil det bli svært mange veterankjøretøyer som fotograferes, og etter gjennomført fotografering vil en sammensatt gruppe fra Fotoklubben og Veteranvognklubben komme sammen og plukke ut de bildene som skal benyttes. Fra Veteranvognklubben skal Lasse Nordvik og Harald Pettersen delta i gruppen.

Ved fremvisning av bildene vil kjøretøyenes merke, modell og årsmodell tas med.

Webmaster for hjemmesiden til Tromsø Veteranvognklubb vurderer om det er mulig å lage en lenke for påmelding fra klubbens medlemmer til fotograferingen med navn på medlemmet og bilde av kjøretøyet / kjøretøyene som ønskes fotografert. Lasse Nordvik vil ordne en egen Facebookside for påmelding.

De av klubbens medlemmer som ønsker å delta på dette må melde seg på, og dette gjøres ved å sende en epost til Rolf med bilde av kjøretøyet som ønskes fotografert. Frist for påmelding er 30. april 2018 kl 12.00.

 

Det er stengt for kommentarer.